HAMMASLAHDEN AMPUMA­URHEILU­KESKUS

HAMMAS­LAHDEN AMPUMA­URHEILU­KESKUS AMPUMARATA JOENSUUN LÄHEISYYDESSÄ

Hammaslahden ampumaurheilukeskus sijaitsee Joensuun eteläpuolella n. parin kilometrin päässä kutostiestä Kiihtelysvaaraan päin linnuntietä (katso tästä tarkempi Ajo-ohje). Ampumarata on aidattu ja päästäksesi porteista sisälle muina kuin virallisina ammutusaikoina tarvitset avaimen, minkä saa noudettua kuittausta vastaan läheiseltä Honkavaaran Gulf -huoltoasemalta. Avainta hakiessasi ota mukaan varmuuden vuoksi metsästyskortti tai Metsästäjäliiton jäsenkortti todistaaksesi kuulumisesi Joensuun Seudun Riistanhoitoyhdistykseen!

Hammaslahden ampumaurheilukeskuksen esittely

Hammaslahden ampumaurheilukeskuksesta löytyy hirvirata, pistooli ja pienoishirvi- / villikarjurata, ja 100 metrin ja 300 metrin luodikkorata, jotka ovat ensisijaisesti vain Joensuun Seudun riistanhoitoyhdistyksen jäsenten käytössä. Joensuun Seudun RHY:n jäsenet voivat käyttää kivääriratoja ilmaiseksi. Muiden henkilöiden sekä yhdistysten on mahdollista ostaa kivääriradoille lupa Honkavaaran Gulffilta. Katso tarkemmat ohjeet ja hinnat Hammaslahden ampumaradan hinnastosta.

Haulikkoradoista löytyy trap, skeet ja compak sporting -radat. Näillä radoilla järjestetään säännöllisesti ohjattua haulikkoammuntaa. Haulikkoradoilla ampuminen on sallittu vain ohjatusti sovittuina ammuntapäivinä. Ratojen omatoiminen käyttö sekä omien heittimien/kiekkojen käyttäminen on ehdottomasti kielletty.

Pyhäselän Metsästäjät järjestää ampumaradalla ohjattua TYKY-toimintaa yrityksille tai yhdistyksille ennalta sovittuina ajanhetkinä.

Tervetuloa ampumaurheilukeskukseen!

Tietoa Hammaslahden ampumaradasta

Alla oleviin artikkeleihin on koottu tietoa Hammaslahden ampumaradasta.