Kennel­toiminta

Pyhäselän Metsästäjät ry:n kenneltoiminnan tavoitteena on edistää puhdasrotuisten metsästyskoirien käyttöä metsästyksessä. Kenneltoimintamme sisältää erilaisia koirakoulutuksia, koirakokeita ja koiranäyttelyitä sekä yhteistyötä paikallisten koira- ja metsästysyhdistysten kanssa.

Pyhäselän metsästäjät

Tietoa kenneltoiminnasta

Pyhäselän Metsästäjät järjestää erilaisia koirakokeita, kuten hirvi-, jänis-, noutaja- ja vesikoirakokeita. Koirakokeet ovat tärkeä osa koiran koulutusta, ja niiden avulla voidaan varmistaa koiran soveltuvuus metsästyskäyttöön.

Pyhäselän metsästäjät

Kenneltoiminta ja koirien jalostus

Pyhäselän Metsästäjät ry on sitoutunut edistämään metsästyskoirien jalostusta ja kouluttamista. Seuran tavoitteena on tuottaa terveitä, hyväluonteisia ja erinomaisia metsästyskoiria, jotka ovat omiaan monipuoliseen metsästyskäyttöön.

Kenneltoiminta

Seuramme eräkoirat

Tutustu alla olevaan kuvagalleriaan, jossa on kuvia metsästyskoiristamme ja saaliista, johon ne ovat osoittaneet erinomaisia metsästystaitojaan.

Seura järjestää erilaisia koulutuksia, kursseja ja koirakokeita, joiden avulla jäsenet voivat kehittää omien koiriensa taitoja ja parantaa jalostusvalintoja. Seura myös kannustaa jäseniään osallistumaan erilaisiin koiranäyttelyihin ja koirakilpailuihin, jotta rodun laadukkuus ja hyvät ominaisuudet säilyvät ja kehittyvät.