Metsästäjä

Seuran jäseneksi?

Pyhäselän Metsästäjät ry tarjoaa jäsenilleen monipuolista seuratoimintaa, koulutusta ja mahdollisuuksia osallistua metsästykseen ja luonnossa liikkumiseen.

Miksi liittyä Pyhäselän Metsästäjät ry:n jäseneksi?

Seuran jäsenenä voit osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin ja kilpailuihin, ja pääset metsästämään seuran metsästysmaille.

Koejäseneksi hakeminen

Polku kohti varsinaiseksi jäseneksi pääsemistä on kaksivaiheinen. Hae ensin seuran koejäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake. Noudata seuraavia ohjeita:

 1. Lataa koejäsenanomuslomake: Pyhaselan-Metsastajat_Anomus_koejaseneksi.docx
 2. Täytä lomake huolellisesti
 3. Allekirjoita lomake
 4. Lähetä allekirjoitettu lomake seuran puheenjohtajalle. Puheenjohtajan sähköpostiosoite on: tenho.raatikainen ( a t ) pyhaselanmetsastajat.fi.
 5. Pyhäselän Metsästäjien hallitus käsittelee koejäsenanomuksesi kokouksessaan.
 6. Puheenjohtaja ilmoittaa hallituksen päätöksen ja samalla sinut voidaan kutsua mahdollisesti seuraavaan kokoukseen nähtäväksi.

Koejäsenpassi

Koejäsen tulosta ja pidä tätä ”koejäsenpassia” mukanasi keräten ”leimoja” seuratoiminnoissa. Tällä todistat aktiivisuutesi seuratoiminnassa ja edesautat valintaasi seuraan varsinaiseksi jäseneksi liittymistä.

Koejasenpassi.pdf (PDF versio)

Koejasenpassi.docx (Word versio)

Jäseneksi hakeminen

Varsinaisen jäsenen statuksella sinulla on täysi pääsy seuran etuihin, kuten metsästysmaiden käyttöoikeuteen ja mahdollisuuteen osallistua seuran päätöksentekoon. Varsinaiseksi jäseneksi hakeaksesi, toimi seuraavasti:

 1. Lataa jäsenanomuslomake: Pyhaselan-Metsastajat_Anomus_jaseneksi.docx
 2. Täytä lomake huolellisesti
 3. Allekirjoita lomake
 4. Lähetä allekirjoitettu lomake seuran puheenjohtajalle. Muista täyttää myös Koejäsenpassi (Koejasenpassi.pdf tai Koejasenpassi.docx) huolellisesti ja liittää se mukaan hakemukseen. Puheenjohtajan sähköpostiosoite on: tenho.raatikainen ( a t ) pyhaselanmetsastajat.fi.
 5. Pyhäselän Metsästäjien hallitus käsittelee jäsenanomuksesi kokouksessaan ja esittää Pyhäselän Metsästäjien yleiselle kokoukselle jäseneksi ottamisesta.
 6. Pyhäselän Metsästäjien yleinen kokous päättää jäseneksi ottamisen, joten jäseneksi haluavan tulee olla ko. olevassa kokouksessa läsnä.

Lisätietoja: Tenho Raatikainen, pj., Pyhäselän metsästäjät, Puh: 0505679267

Katso myös