Nokipannukahvit

Laavut, kodat ja tulipaikat

Pyhäselän Metsästäjät ry:n jäsenenä voit hyödyntää erilaisia taukopaikkoja metsästyksen yhteydessä. Näitä ovat laavut, kodat ja erilaiset tuli- ja taukopaikat.

Seuran omat levähdyspaikat

Pyhäselän Metsästäjät ry tarjoaa jäsenilleen ainutlaatuisia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja metsästyskulttuurista yhdessä. Yksi näistä mahdollisuuksista on seuran ylläpitämät kodat, jotka sijaitsevat Elinmyllyntien ja Satulantien varrella.

Näiden kodien lisäksi alueella on myös laavuja, jotka tarjoavat mainioita taukopaikkoja metsästysretkien ja luontoseikkailujen aikana. Tässä artikkelissa käsitellään näitä rakennuksia sekä niiden sijaintia ja käyttöä.

Pikkukota

Elinmyllyntiellä sijaitseva pikkukota on Pyhäselän Metsästäjät ry:n jäsenille tarkoitettu taukopaikka, joka tarjoaa levähdysmahdollisuuden metsästyksen, patikoinnin tai muun luonnossa liikkumisen lomassa.

Pikkukota sijaitsee osoitteessa:
Elinmyllyntie 8
82200 HAMMASLAHTI

Pikkukodassa voi nauttia eväitä, grillata makkaraa tai vain viettää aikaa yhdessä muiden jäsenten kanssa. Pikkukodan sijainti kartalla löytyy seuran kotisivuilta tai erilaisista karttapalveluista.

Iso kota

Iso kota sijaitsee Satulantiellä ja se on tarkoitettu seuran jäsenten käyttöön. Kodan ympäristö tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle ja luonnossa liikkumiselle.

Kota sijaitsee lähellä Kalliojärven retkeilykierrosta ja on näinollen mukava taukopaikka kierroksen yhteydessä

Iso kota löytyy osoitteessa:
Satulantie 669
82200 HAMMASLAHTI

Isokodan tarkka sijainti on helposti löydettävissä kartalta.

Kalliopurontien laavu

Kalliopurontien varrella sijaitseva laavu on erinomainen lisä Pyhäselän Metsästäjät ry:n tarjoamiin levähdyspaikkoihin. Tämä laavu sijaitsee vehreiden metsien keskellä, tarjoten vierailijoilleen mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta.

Kalliopurontien laavu on ihanteellinen paikka tauolle metsästysretken, pyöräilyn tai patikoinnin aikana. Se tarjoaa mukavan suojan sateelta ja tuulelta, sekä mahdollisuuden nauttia eväitä ja levätä hetken ennen matkan jatkamista. Laavun yhteydessä on myös nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa tai valmistaa muita retkieväitä.

Kalliopurontien laavu sijaitsee osoitteessa:
Kalliopurontie 393
82200 HAMMASLAHTI

Sijaintinsa ansiosta Kalliopurontien laavu tarjoaa helpon pääsyn läheisiin luontopolkuihin ja muihin ulkoilumahdollisuuksiin. Karttapalveluista tai seuran kotisivuilta löytyvät tarkat ohjeet laavun sijainnista, jotta löydät perille vaivattomasti.

Kaikki Pyhäselän Metsästäjät ry:n ylläpitämät kodat ja laavut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnosta, yhdessäolon hetkistä ja rentoutumisesta metsästysretkien tai muiden luontoaktiviteettien lomassa. Käyttämällä näitä rakennelmia vastuullisesti ja huolehtimalla niiden siisteydestä, voimme varmistaa, että ne palvelevat seuran jäseniä ja muita luonnossa liikkujia vielä pitkään tulevaisuudessa.

Muut laavut ja tulipaikat

Laakkosen laavu

Laakkosen laavu on idyllinen levähdyspaikka, joka sijaitsee kauniissa metsämaisemassa. Vaikka laavu ei ole Pyhäselän Metsästäjät ry:n oma, se on kuitenkin jäsentemme käytettävissä. Laavu tarjoaa erinomaisen paikan niin päiväretkille kuin yöpymiselle metsästäjille ja luonnossa liikkujille. Laavulla on mahdollisuus nuotiopaikalla valmistaa ruokaa ja lämmittää mukavasti tunnelmaa. Seuran jäsenet ja muut luonnon ystävät ovat tervetulleita nauttimaan Laakkosen laavun tarjoamasta rauhasta ja luonnonläheisyydestä.

Laakkosen laavu sijaitsee Kuusjärventiellä. Katso laavun tarkempi sijainti alla olevasta kartasta!

Rauanjärven tulipaikka

Rauanjärven tulipaikka on Joensuun kaupungin ylläpitämä levähdys- ja nuotiopaikka, joka sijaitsee kauniin Rauanjärven rannalla. Vaikka se ei ole Pyhäselän Metsästäjät ry:n hallinnassa, se on kuitenkin jäsentemme käytettävissä jahtien lomassa tai muutoin luonnossa liikuttaessa.

Tulipaikalla on mahdollisuus nauttia eväitä ja valmistaa ruokaa nuotiolla, samalla ihaillen järven rauhallista maisemaa. Rauanjärven tulipaikka tarjoaa erinomaisen paikan taukohetkille metsästysretkien aikana tai muille luonnonystäville rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Rauanjärventien tulipaikka löytyy osoitteesta:
Rauanjärventie 167
82200 HAMMASLAHTI

Katso myös